♥♥ KISAH SUKA DUKA LIKU-LIKU KEHIDUPAN AKU . YEAH AKU . DAN AKU . YIEDTHE LU'LU !♥♥

♥♥ KISAH SUKA DUKA LIKU-LIKU KEHIDUPAN AKU . YEAH AKU . DAN AKU . YIEDTHE LU'LU !♥♥

Tuesday, 27 March 2012

BERPERANG DI SEKOLAH

well hye ! assalamualaikum sume . oke ary nihh ade hot story . td at skola aku gadoh besar kudd nan daddy aku . kantoi dea ade adeq angkat . tapi ta na ngaku . err . bukan aku cemburu atau ape . masalhaa nye aku ta suke dea ade adeq angkat . PEREMPUAN lak tuhh , err . ag satu . aku TAK SUKA .perangai adeq angkat dea tuhh . mulot macam HARAM ! banyak gak dga cte pasal dea . yang uad aku marah gle at dea . bule lak pic dea ade at fone BETINA tuhh . mane ta angen aku . dah tuhh bukan na ngaku . da kantoi baru na terang kenn . alasan mase tolong cas kenn fone BETINA tuhh , saje na amek2 pic . MENYIRAP jea aku dga  . ketagih sgt na amek pic smpai fone sesape jepp bedal amek pic . then cakap lupe na DELETE . hyee . SABAU jela aku nihh . dlm pade mase tuhh aku punn rase da give up nan dea . aku rase BOSAN , RIMAS . sbb ade jepp POMPUAN yang dtg dlm edop dea . tp untung lhaa masalhaa kteoang nihh selamad kenn oleh along akuhh JOE KUZO . tade dea mmg abes da aku keje kenn PAKWE aku tuhh . pape punn aku na ckp THANKZ too along aku coz tlg selesai kenn masalhaa . klaw ta mmg aku da clash nan dea skunk . bkn ape beb . SAKIT HATI kudd .


P/S:: oke . kepade awex awex at lua sane . korang jangan bagi pkwe pkwe koag ade adeq angkat kalaw koag ta yakin nan dea . bukan ape . nnti ade satu tahap lelaki nihh akan sayang ADEQ ANGKAT dea lebih dari koag . ta mustahil jugak  doag akan cnfius sama ada na pilih awex atau adeq angkat .bukan ape lhaa . lelaki nihh ade BANYAK jenis . ade yang setia dan ade jugak yang senang berubah hati . so pk pk lhaa oke . aku juast na share nan koag :)